НЕМА ПОГОЛЕМИ ЗЛОТВОРИ ОД ВМРОВЦИТЕ – СЕГА И ЗА ПОЖАРОТ ВО ГЛОБАЛ БИЛ КРИВ ЗАЕВ?!?!

0
452

Наместо обединување изразување на сочувство и подавање рака да помогнат околу санацијата на штетите во Глобал во Струмица, ВМРОВЦИТЕ го искористија настанот за ловење политички поени.

ЗАЕВ БИЛ КРИВ ЗА ПОЖАРОТ, ГЛОБАЛ БИЛ ПОГРЕШНО ИЗГРАДЕН?!?!?!

Нема поголеми злотвори од овие ранети не лавови туку мачори кои се пред смена во ВМРО ДПМНЕ па се толку очајни што секој прес им е траги комедија!