НЕМА КРАЈ НА СТУПИДНИТЕ НАСТАПИ НА ЧОМ НА ТЕЛМА : Стево, кога ќе престанете да креирате војна со бомбите во земјава!?!?!

0
556

chomstevo

Скандалозно водење на емисијата на Чомовски на Телма со гостинот Стево Пендаровски. Цело време и постојано го напаѓаше Пендаровски па дури и го нападна за бомбите, СДСМ правело воена состојба а со последната бомба СДСМ сакал да прави нова војна во Македонија со меѓуетнички немири?!?! АЛОООООО!!!!! ДНОООООООО!