НЕМА КРАЈ НА СКАНДАЛИТЕ КОИ ГИ ОТКРИ ГОШЕВ ЗА ГРУЈО: Кога дојдов во министерството за финансии 2003-та открив список на 7000 платеници кои ги плаќала владата меѓу кои имаше курви, певаљки, гангстери, новинари и што ли уште не!

0
2436