НЕМА КРАЈ НА ЛУДИЛОТО НА КАРАКАМИШЕВА: Најнова идеја и е дека лидерите на партиите кои нема да одат на избори треба да се казнат со затворски казни?!?!

0
1761

Некој треба да провери дали Сашо Мијалков ги држи децата на Каракамишева во подрумот на седиштето на ВМРО ДПМНЕ и дека како откуп бара од Каракамишева да се глупира секој ден со луди изјави и колумни, нема друго објаснување за ова што и се случува на оваа жена!!! Еве ја најновата изјава на ова бедно режимско курвиче:

Според неа секој оној кој бега од избори треба да биде казнет, а бојкотот е бегање од граѓанското соочување, затоа што бегството е најголем удар за демократијата.


За оваа кокошка, не е проблем тоа што немаме институции, немаме демократија, нема слобода на медиуми, нема владеење на право, имаме партиска држава, за неа е проблем што опозицијата не сака да оди на наместени избори?! И бара казна затвор за тоа?! КОЈА ЛУДАЧА ЧОВЕЧЕ!!!