НЕМА ДА ВИ СЕ ВЕРУВА: ПРАТЕНИЧКА НА ВМРО ДПМНЕ ОД ПАЛАНКА СИ ГИ ВРАБОТИЛА РОДНИНИТЕ ДО СЕДМО КОЛЕНО ВО ДРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА

0
1580

Пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ, Слаѓана Митовска од К.Паланка си ги вработила роднините до седмо колено во државна администрација, за ова ли ќе се борат вмровците да дојдат на власт?! Па нели против ова се бориме?! Па нели се протестира против скапа струја и против сиромаштија?! Каде бе вака со вакво лицемерие да ловите гласови бе вмровци, каде ќе одите по лов на гуски и вештерки бе вмровци?! Кого ќе млатите во здрав мозок дека ќе работите чесно и одговорно по институции?!