НЕМА ДА ВИ СЕ ВЕРУВА КАКО КУРТОНКАТА ОД АНАЛ 5 ЈА ЗАВРШИ ДЕБАТАТА МЕЃУ СПАСОВСКИ И НИНО ТОДОРОВ!

0
4755

На крајот на дебатата меѓу Спасовски и Тодоров, куртонката од Анал 5 го кажа следново:

– Велат полошо од лагата е вистината кажана во погрешен момент, се надевам ова беше вистина во вистински момент, вие драги гледачи проценете сами.

giphy