НЕМА ДА ВИ ПОМИНЕ! МИР МАКЕДОНИЈО, ОВА Е СЦЕНАРИО НА ГРУЈО И АХМЕТИ, НЕ ПАЃАЈТЕ НА ПРОВОКАЦИИ!!!

0
578

НЕМА ДА ВИ ПОМИНЕ!

10995485_10205621003316174_6798842032317908070_o

НЕМА ДА ВИ ПОМИНЕ обидот да креирате паника и страв меѓу луѓето, никој више не се плаши!
НЕМА ДА ВИ ПОМИНЕ тероризирањето кое што од вторникот активно го спроведуете, а е продужение на 9 годишниот терор;
НЕМА ДА ВИ ПОМИНЕ обидот да креирате услови за вонредна ситуација и да ни го ограничите движењето;
НЕМА ДА ВИ ПОМИНЕ обидот да нè спречите да протестирамо свекој ден у 6!;
НЕМА ДА ВИ ПОМИНЕ обидот да нè закрвите со нашите комшие;
НЕМА ДА ВИ ПОМИНЕ затоа што мие од Тетово и Куманово знаемо колку кошта ваквиот скуп театар;
НЕМА ДА ВИ ПОМИНЕ да ги запалите НАШИТЕ куќи што смо ги граделе со свои раце, за да ги заштитите вашите куќе што ги градевте со народни паре;
НЕМА ДА ВИ ПОМИНЕ затоа што знаемо дека полицијата СЛУЧАЈНО уште пред 3-4 дена го вежбаше ова сценарио со хеликоптерите на спортскиот аеродром у Куманово;
НЕМА ДА ВИ ПОМИНЕ затоа што смо свесни и совесни граѓани а не овци какви што мислете дека смо!

НЕМА ДА ВИ ПОМИНЕ!

Фејсбук статус на Дамир Незири

martin