НЕМА ВЕЌЕ МУФТЕ ОД ЗАПАД И ШОПИНГ НА РУСКИ ПАЗАР – ВУЧИЌ: МИ СЕ ЗАКАНИЈА ДЕКА ЌЕ ГИ ПОВЛЕЧАТ СИТЕ СТРАНСКИ ИНВЕСТИЦИИ ОД СРБИЈА, А 500.000 СРБИ РАБОТАТ ВО ТИЕ ФАБРИКИ ОД СУБОТИЦА ДО БУЈАНОВАЦ

0
378
  • Ми се заканијиа дека ќе ги повлечат сите странски инвестиции од Србија во Суботица и Бујановац каде работат повеќе од 500.000 срби.

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ во својот говор пред српската нација.