НЕМА ВЕЌЕ ДРАМА СО ВАКЦИНИТЕ, ЗА ШТО ЛИ ЌЕ МРЧАТ И ЌЕ ЈАДАТ БУРЕК СЕГА КУРТОНИТЕ : Филипче – Во недела наутро пристигнуваат 24 илјади вакцини

0
425

Министерот Филипче на фејсбук објави дека на 28 овој месец,во недела во 07 часпт и 55 минути на Скопскиот аеродром пристгнува првата пратка од 24 илјади вакцини на Астра Зеника преку Ковакс системот.