НЕК СЕ УГОДЕ, 2021-ВА ГОДИНА ЌЕ БИДЕ БЕРИЌЕТНА ГОДИНА, ПАРИЧКАТА СЕ ПАДНА КАЈ ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ

0
1043

Паричката за бадник во фамилијата на Заеви се падна кај премиерот и лидер на СДСМ, Зоран Заев.