Некој ДЕН ПОТОА…

0
832

Ситуацијата ќе ја дотераме до таму да најмногу што ќе може да се изработи да имаме Техничко – Експертска влада, а доколку загори ситуацијата ќе го имаме и “Кушнер”.
Вмро-Дпмне и ДУИ можат толку да ја донесат ситуацијата во безизлез на црвената линија да овој “Кушнер” може да се вика и Карл Билд.

Нема странска банка во Македонија која нема свој политички оддел за анализи кој ја толкува ситуацијата лесно поднослива. За неколку денови потоа банките ќе го изградат својот став по комерцијалните кредити за оваа година. По само неколку денови потоа Вмро-Дпмне и ДУИ ќе знаат дека ситуацијата, загорела. По само неколку денови потоа Богов ќе се осеќа како Ѓорѓе Иванов.

По само неколку денови потоа од тој ден Емил и Богов ќе се потат со позајмување на пари од неартикулисано чудни кредитни извори… По само некој ден потоа од тоа.. Емил, Богов и Хорхе ќе знаат дека” ќе висат” и тоа многу надолу… И по само некој ден потоа од тоа Ситуацијата ќе се влошува дополнително да и Карл Билд биде извонредно решение за оваа власт заради што може да биде и Ерван Фуере во полн состав со Ван Хојте и Прибе со максимално крупни ингеренции. До последниот денар кредит е…, а потоа нека му ја мислат сите што се нивни функционери и активисти и директори едно така 5000 кој дозволиле да дојди тој ден потоа а после незнам… немам став. ЗАТОА ТЕХНИЧКО – ЕКСПЕРТСКА ВЛАДА Е ХИТНА И НЕОПХОДНА!

Фејсбук статус на Даме Чкатроски