Некои од ДУИ и ДПА не ги жалат жртвите од ,,Монструм”, туку ги жалат Груевски, Ахмети и Тачи

0
668

hadiosmani

Некои Албанци од ДУИ и ДПА не се револтираа волку кога се случи ,,Монструм” колку што се револтираат денес кога Заев ја откажа бомбата за Монструм. Тие не ги жалат затворениците од случајот Монструм, туку го жалат Груевски, Ахмети и Тачи. Заев заврши со своето, вчера призна дека Албанците се невини. Другата половина нека ја завршат вашите шефови Тачи и Ахмети. Јас го подржувам протестот затоа што ги подржувам затворениците и сум против Груевски.