НЕЗАВИСНАТА СОВЕТНИЧКА ЛИСТА ,,ЧЕ ВРЕДИ” ВО ПРИЛЕП ОФИЦИЈАЛНО ЗАПОЧНА ПОСТАПКА ЗА СОБИРАЊЕ НА ПОТПИСИ

0
314
Од денес официјално започнува постапката за собирање на потписи за независната советничка листа, и листата за кандидат за градоначалник на граѓанската иницијатива „Че вреди“.

Вашиот потпис можете да го дадете секој ден од денес, до 30 август, во локалната канцеларија на ДИК (стара општинска зграда), од 08:00 до 20:00 часот.
Со себе понесете важечка лична карта или пасош.

И не заборавајте кога се потишувате, да ги побарате двете листи каде што можете да го дадете Вашиот потпис.
Затоа што Вашиот потпис