НЕДЕЛКОВСКИ : СТЕФКОВСКИ ВЕТИ АКЦИСКИ ПЛАН ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА АЕРОЗАГАДУВАЊЕТО ЗА 2022 ГОДИНА, ВО 2024 СЕ УШТЕ НЕ Е РЕАЛИЗИРАН

0
171

Иако ветија решение за аерозагадувањето, тоа не се случи во општина Гази Баба, која важи за општина на чија територија има голем број на индустриски капацитети, обвинуваат од ЛДП.

Велат дека токму неисполетите ветувања на локално ниво биле причина да покренат инцијативи за отповикување на градоначалници.