НЕВРО-ПСИХИЈАТАРОТ МЕТОДИ ЧЕПРЕГАНОВ ГИ НАЛУТИ ВМРОНИТЕ СО ИЗЈАВА НА ДЕНОТ: Да баталиме дебата за референдумот, ние не сме моќни за конструктивна дебата, ќе се исколеме!

0
5572

Не чув и не видов контра став патриотски ем професионален(еден Горазд на пр.) за изјавата на Методи Чепреганов, невроспихијатар

“Македонскиот народ се храни со злоба, пакост, љубомора, омраза и параноја. Јас сум апсолутно за прогрес, јас ја знам Европа, тие не ја познаваат. Европа е објективна, реална, нема импровизации и нема емоции. 

Ние сме нереални, необјективни со многу емоции кои ни ја стеснуваат свеста и ни го пореметуваат логичкото мислење и на крај импровизираме, се што правиме е импровизација, тоа е недопустиво.

Дискусија за референдумот не би требало овој народ да прави, тој си ја сече гранката на која треба да оди напред”.