НЕВИДЕН ФОЛИРАНТ, ГРУЈО БАТАЛИ И ПРОЕКТИ И ДЕЛЕГАТИ И КОНГРЕС И ПОЧНА ДА ПЛУКА ПО МИЛЧИН, СОРОС, СДСМ И БОМБИТЕ НА ЗАЕВ И ЗАЕВ : СДСМ со бомбите на Заев кај што министрите на Грујо говорат за тешки криминали се приватни муабети?!

0
428

Screenshot_22