НЕВИДЕН ФОЛИРАНТ : Градоначалникот на Крива Паланка Арсенчо Алексов лаже за поднесените кривични пријави, КРИВИЧНИ ПРИЈАВИ НЕМА!

0
825

Во пресот на Градоначалникот на Крива Паланка А.Алексовски истиот тврди дека поднел кривична пријава за наводни криминалии за претходниот градоначалник од СДСМ Драги Трајчевски за не-изградба на водовод и одвод во месноста викана Бојанов дол, според Арсо тие пари биле украдени од неговиот претходник, а за тоа он му поднел кривична.

Е па Арсо лажеш сушиш, татко ти попот беше лажго, ама ти си бре ептен. Ајде јавно објави ја бе кривичната пријава за Трајчевски да ја видиме? Истата ја нема оти ти самиот поодамна ја повлече нека знае твоето членство дека шуруваш и со СДСМ преку кумановските социјалдемократи посебно со градоначалникот на Куманово Циц, преку Јосиф отецот и Наум сакаш да се додвориш на Заев, плаќаш бе нудиш, ама џабе Катица те чека во СЈО со раширени раце!

во 1 минута и 18 сек е моментот кога лажеш градоначалнику!

Извор : Доказ