НЕВИДЕН СКАНДАЛ, ДИКТАТОРОТ СЕ МРДНАЛ ОД УМОТ: Грујо наместо да го осуди венецот за Борјан, тој го исмеа Борјан и го нарече манипулант и петоколонаш!

0
1013

grujovenec

Наместо како секој премиер во светот да го осуди насилството врз новинари, Грујо во говорот во Охрид ја осуди жртвата, го исмеа Борјан и го нарече глумев и петоколонаш?!?!