НЕВИДЕН ПРЕСЕДАН И ШОКАНТНО ПРИЗНАНИЕ НА ИВАНОВ: Да точно е, со мојата одлука се загрозува владеењето на правото, но по изборите нека преземат новите власти одлуки околу тоа!

0
760

Шокантно признание на претседателот Иванов на прашање од уредникот на 24 Вести, Сеад Ризвановиќ. На прашањето кој е неговиот коментар на оценките на амбасадорите дека со неговата одлука се загрозува владеењето на правото, тој одговори потврдно?!?! “Да точно е, со аболицијата се загрозува владеењето на правото, но новите власти по изборите нека превземат одлуки околу тоа” – рече Иванов?!?!?!

ОВА Е НЕВИДЕН ПРЕСЕДАН И НЕВИДЕН СКАНДАЛ, ОВА Е ПРИЗНАНИЕ ЗА ДРЖАВЕН УДАР ОД ВРХОВНИОТ КОМАНДАНТ НА ЗЕМЈАТА!!!