НЕВИДЕН БЛАМ ЗА ДРЖАВАТА, ЕВЕ КАКО ЏАБОЛЕБАРИТЕ НА ГРУЈО ВО ЈАВНИТЕ АДМИНИСТРАЦИИ ГО УМИРААТ НАРОДОТ : За долг од 29 денари БЕЗДУШНИЦИТЕ ИНСТИТУЦИОНАЛНИ наплатиле 7120 денари!

0
837

5 1 2 3 4