НЕВИДЕНИ ПЛАГИЈАТОРИ : ДПМНЕ во Прилеп го започнаа обидот на правење на прилепчани МОРОНИ СО ТАЛИБАНЦИ напикани во автобуси за сендвич и сок, им препорачуваме да почнат и бомби да пуштаат, ако копираат од СДСМ нека копираат докрај!

0
570

11152344_10205596485685647_351898998754960021_n


avtobusi-1 avtobusi-2