АУУУ КОЈ КУРТОНИ ЧОЕЧЕ : Погледнете што се работи државната новинска агенција, наместо да известуваат балансирано, тие се претворија во ТРУБА на ВМРО-ДПМНЕ!

0
442

11888039_790515464403484_4408837394693746113_n