НЕВИДЕНА ПИЦАЈЗЛА, БОЦЕТО НА ТЕЛМА : Лага е дека ДПМНЕ на сила носела присутни на митингот, никој не може да ве натера да одите на митинг?!?! Па само ние знаеме десетина кои морале да се појават инаку ќе изгубеле работа бе ропак!!!

0
614

bocevskikurton

Каква спектакуларна мега будала е Боцето!!! Според него, никој не може да ве натера да дојдете на митинг ако не сакате?!?! Па само ние знаеме барем десет луѓе лично кои мораа да дојдат на митинг инаку ќе изгубеа работа! Скандалозно е однесувањето на некои куртони овие денови! После сите бомби повторно да одработуваш за овој режим тоа значи дека си тотален клатикур од мегаломански размери!