НЕВИДЕНА ПЕРВЕРЗИЈА НА РЕЖИМОТ! КАРАКАМИШЕВА КОЈА Е ДЕЛ ОД ЕКСПЕРТСКАТА СТРУЧНА КУРТОНСКА БАГРА НА ГРУЈО ДЕЛИ ЛЕКЦИИ ЗА ЗАКОНИТОСТА И СУДСТВОТО!

0
1472

Професорката на правен Каракамишева која е дел од пропагандата на режимот, може да ја најдете по трибини на гомната од ГДОМ, може да ја најдете на ,,Радио Слободна Македонија”, активна на куртон медиумите на режимот Канал 5 и Сител, активна во куртонски дебати со еден вол после полноќ и гревови како Нонковиќ и онај никогаш неисчешлан мунгос Чилиманов во студиото на Канал 5 дели памет и лекции за законитоста. А за да биде перверзијата уште поголема сега и опозициските медиуми се виновни, зошто, затоа што ги критикуваат сите погрешни и штетни потези на државниот врв?!

Kakaramisheva

Каракамишева добро знае што налага уставот и што значи во вистински превод слободата на говорот,како професорка на правниот факултет никогаш не смее да се дрзне да ги дели медиумите на опозициски и провладини бидејќи уставот гарантира слобода на говор во медиумскиот и јавниот простор, а обратно таа во свој ступиден текст во провладиниот куртон портал Курир се тоа го погазува.Пишува за тоа како судството и државата не смеат да подлегнат на притисоци а самата таа е од инструментот кој го партизира судството и сите државни институции. Ваков безрбетник и телетабис Македонија одамна не видела, ова е за жалење и вистински пример за неспособен правник и партиски војник кој дудла режимски патлаци за да си ја сочува мизерната позиција која ја добила од бате Саше и Груевски во правниот факултет. Инаку еве што оваа режимска кокошка напиша на порталот Курир околу законитоста и судството :

Screenshot_12