НЕВЕРОЈАТНО – ШОК НЕВИДЕН – Албанските партии се откажаа од продолжување на мандатот на СЈО и специјален суд, дури и упатија критика за досегашното работење на СЈО?!?!?!?!

0
4340

Албанските партии не само што се откажаа од продолжување на мандатот на СЈО и специјален суд туку и упатија критики на досегашната работа на СЈО?!?!?!

Во резолуцијата за политички барања на Албанците, во делот за владеењето на правото стои:

 

Повеќе за ова на порталот Мактел.Мк