НЕВЕРОЈАТНО : Со мобилен телефон се снимаат женските тушеви во студентскиот дом Кузман

0
887

Станар во Студентскиот дом “Кузман” смислил начин како да ги гледа оние кои се тушираат во женските тоалети.

Фоторепортерот на весникот ВЕЧЕР го фати моментот како од надворешната страна на прозорецот на тоалетот на третиот кат на Домот некој го закачил својот мобилен телефон со цел да ги снима женските тоалети.

Иновативноста на овој станар веднаш е споделена на социјалните мрежи со цел да се информираат засегнатите страни.

Извор : Вечер