НЕВЕРОЈАТНО: РЕЖИМСКИОТ АПАШ СРЃАН ЌЕРИМ МАЕСТРАЛНО СЕ ПРЕШАЛТА – НА ВЕЧЕРА СО ЗАЕВ ВО ЊУЈОРК ЗА ВРЕМЕ НА ПОСЕТАТА НА ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ

0
1851

Срѓан Ќерим на вечера со премиерот Зоран Заев и со владината делегација во Њујорк за време на посетата во ОН.