НЕВЕРОЈАТНО РАСИПАНО ЧОЕЧЕ ДО СРЖ И КОСКА – ОСВЕН ШТО БРУИ СО НАЦИОНАЛИЗАМ, АПАСИЕВ ГИ НАВРЕДУВА И ДЕБЕЛИТЕ ЛУЃЕ

0
1331

Сега Маричиќ треба да му врати во негов стил и да ги исмее малите џуџиња со комарец конфигурација?!

Ама Маричиќ е озбилен културен човек не е ѓубре популистичко некултурно.