Неверојатно, пропагандата ТОТАЛНО ОДЛЕПИ: По гранатирањето на Владата, сега киднапиран претседателот на УМС во Центар, очекуваме во наредните денови и вест дека Грујо е силуван од некој напален црномурест опозиционер!

0
444

kurir 1