НЕВЕРОЈАТНО: Понудата на Грујо и Мијалков до Ахмети стасала до 300 милиони евра, во пакетот се нудела и партиската зграда на ВМРО ДПМНЕ!!!

0
8470

За да се спасат, Грујо и Мијалков на Али Ахмети му нуделе пакет од неверојатни 300 милиони евра!!! Само за да направи влада со нив!

Дознаваме дека Грујо и Мијалков биле толку очајни што ја нуделе и партиската зграда како бакшиш само за да спасат газ!

Gruevski-Ahmeti-4-520x325

Средбите на Мијалков со Муса Џафери личеле на средби на двајца генерали по воена капитулација.

Сашо доаѓал со мапа на која имало маркици за бензиски пумпи згради хотели по Скопје, Куманово, Охрис, Тетово, Гостива…

Се нуделе ЕЛЕМ кој требало да се продава па провизијата се нудела на ДУИ!

Се нудела и Царина, МВР, УЈП, градоначалник на Скопје, претседател на собрание, дури на маса бил ставен и Албанец за претседател на државата!

Практично ДПМНЕ се откажала од профитот од 4 годишен мандат кој се движи околу 300 милиони евра и целата заработка му ја понудила на ДУИ, целта им била само да се спасат од затвор и да го зачуваат досега опљачканото!

Ќе видиме дали ДУИ ќе одолее на оваа понуда која тешко се одбива!!!

Клучно во преговорите било ДУИ да се откаже и од барањата за специјален суд и за продолжување на мандатот на СЈО, за возврат ДПМНЕ се нудела да го смени името на земјата па дури и да агитира на референдумот за промена на името!

Извор : Мактел