НЕВЕРОЈАТНО : ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО Е СНИМЕНО НА ДНОТО НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО

0
1594

maxresdefault(3)

Колку повеќе интернет просторот се полни со видео снимки и фотографии од под површината на езерото толку повеќе се поставува прашањето дали езерото е поубаво кога се гледа од земја, од воздух или од длабочините на неговите води ?

На видео снимката е ретка глетка како во езерото спокојно и мирно плива јато крапови.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=02Qt36mPY60[/youtube]