НЕВЕРОЈАТНО : Операцијата за рушење на Заев оди како по рецепт, се креира нова партија на Геро и Милчин кои ќе формираат нова политичка партија за да му украдат 50 -100 илјади гласови на СДСМ и да го рушат Заев од власт!

0
976

Милчин и компанија од СОРОС планираат формирање партија. По се изгледа дека ќе се формира нова политичка партија со цел рушење на Заев и СДСМ кои ќе имаат задача да откраднат од 50.000 до 100.000 гласови и така да дојде ВМРО-ДПМНЕ на власт а овие најверојатно да упаднат во нивна коалиција. Неверојатен пресврт на настаните во трка за моќ и власт од страна на Геро, Милчин и компанија луѓенца мили…