НЕВЕРОЈАТНО : НА ПР-ОТ ОД ХОРХЕ МОЗОКОТ МУ ОСТАНАЛ ВО ТЕГЛА, ОВИЕ ШУПЦИ МИСЛАТ ДЕКА ЗАЕВ СЕУШТЕ Е ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА СТРУМИЦА ПА ПОКАНАТА ЗА 2-РИ АВГУСТ ЈА АДРЕСИРАЛЕ СО ГРАДОНАЧАЛНИЧЕ ЗАЕВ!!!

0
928

Претседателот на државата Ѓорѓе Иванов до кабинетот на општина Струмица испратил покана до премиерот на Македонија, Зоран Заев за државниот празник Илинден на 2-ри Август.

Во официјалната покана ПР-ОТ на Хорхе заборавил дека Зоран Заев е веќе премиер на Македонија па направил гаф и ја адресирале до градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев.

Инаку во општина Струмица веќе неколку месеци пред изборите има назначено ВД градоначалник кој ќе ја води општината, Коста Костадинов. Ова само покажува какви се не шупци има во кабинетот на претседателот Иванов кој го водат неговиот ПР.20292615_1414753878578400_4374280340573385857_n