НЕВЕРОЈАТНО : На една од снимките, Грујо му вика на Миле – Сашо вика да направиш вака и вака?!?! Грујо значи извршува наредби на Сашо Мијалков?!?!

0
885

mijalkov-gruevski-s

На една од снимките се слуша како Грујо му вика на Миле – “Сашо рече да им кажеш на нашите у изборните комисии да креваат со неважечки ливчиња.” Ова е шокантно, излезе дека Сашо е премиер а Грујо е само маска за пред народ?!?!