НЕВЕРОЈАТНО: МИЦКОВСКИ ВО ПРОГРАМАТА ЈА ВРАЌА ВО ИГРА МЕЃУНАРОДНАТА ФИНАНСИСКА ЗОНА НА ГРУЕВСКИ!

0
767

– Ја враќаме во игра идејата за меѓунароната финансиска зона од 2014-та тогаш таа имаше концепт да биде екстериторијална зона, ние сега ја планираме да биде во нашата земја и да важи нашиот устав но да биде даночен рај во рамки на земјата!

Мицковски ја враќа назад старата идеја на Груевски за финансиска зона во Скопје која ќе биде даночен рај во земјава и ќе биде еден вид на балкански Монако, ќе се привлечат мафијаши и лопови од цел свет тука да перат пари?!?!