НЕВЕРОЈАТНО, ДА СЕ КРСТИ ЧОВЕК: САШО МИЈАЛКОВ ЛИЧНО МУ ПРИЗНАЛ НА РАЈНХАРД ПРИБЕ УШТЕ ВО 2015-ТА ДЕКА ДБК ПРИСЛУШКУВАЛА?!?!

0
1397

– Уште додека го правеше репортот за Македонија, Рајнхард Прибе направил разговор со директорот на ДБК, Сашо Мијалков и тој лично му признал дека ДБК прислушкувала, а не странски служби, тоа го има и во извештајот на Прибе!

Ѓорѓи Лазаревски, еден од двајцата вработени во ДБК кои ги извадија бомбите од ДБК и ги дадоа на Зоран Верушевски кој потоа ги однесе на Бихачка и ги предаде на СДСМ.