НЕВЕРОЈАТНО во Пржино од никаде се избаци режимскиот копитар Срѓан Керим и како посран се шмугна во соседната куќа!

0
881

kerim

Неверојатно, од никаде пред резиденцијата во Пржино, каде се одржуваат преговорите се појави и Срѓан Керим. Но овој режимски копитар не влезе во резиденцијата туку се шмугна скришум во една од соседните куќи.

Саше Политико го следеше и забележа дека тој влезе во куќата на Антони Пешев, чија куќа е залепена до резиденцијата на ЕУ. Очигледно дека некој режимски фаци понале да паничат и да ги полнат гаќите.