НЕВЕРОЈАТНО : ВЛАДАТА НА ВМРО-ДПМНЕ ОД 2011-ТА ГОДИНА НА ЈОХАН ТАРЧУЛОВСКИ МУ ИСПЛАЌАЛА ПО 5.000 ЕВРА МЕСЕЧНО НАРОДНИ ПАРИ

0
2268