(НЕВЕРОЈАТНО ВИДЕО) Улична тепачка на руски начин: Опасни тепачи наидоа на уште поопасни тепачи

0
1096

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=QbLOx_mLYEs[/youtube]