НЕВЕРОЈАТНИ БУДАЛАШТИНИ СЕ СЛУЧУВААТ КАЈ ЗЛАТЕВ ВО НЕГОВОТО КУРТОН РАДИО – БОЦКАТА : ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША НАПЛАТИЛА 18.000 ЕВРА ЗА НАСТАП ВО ДРАЧЕВО, ПА ШТО, НЕМА РАЗЛИКА МЕЃУ НЕА И ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ, ИСТИ СЕ

0
655

Комична теза на Ивица Боцевски во куртон радио на ,,Лидер” кај Љупче Златев. Тој во емисијата која оди во живо во етер изјави дека Јелена Карлеуша наплатила 18.000 евра за настап во Драчево, па потоа изјави дека помеѓу неа и Џенифер Лопез воопшто немало разлика, биле исти!