НЕВЕРОЈАТНА ЛАКРДИЈА – Грујовото единаесетгодишно курвиче, Јанко Буре, се дрзна јавно да ја нарече најдобрата актерка Синоличка Трпкова проститутка?!?!

0
4160

Јанко Бурек кој е единаесетгодишно верно курвиче на режимот и на Грујо се дрзна јавно на својот фејсбук профил да ја нарече легендарната актерка Синоличка Трпкова проститутка само затоа што го критикувала владеењето на Груевци?!?!

Па кое е ова копиле бесрамно бе пу да му ебам тоа лејката, единаесет години цица од режимот, го лаже народот за интересот на Грујо и ДПМНЕ а сега ја нарекува Синоличка Трпкова проститутка! Еејјјј кое лигле кое копиленце смрдено е само ова, па се убивте бе 11 години од пушење на Грујов патлак како може да етикетираат други за тоа а тие самите да се изостават?!!!Screenshot_5