НЕВЕРОЈАТНА ИНТЕРГАЛАКТИЧКА БУДАЛА : МИЛЕНКО ПРАШУВА КАКО МОЖЕ ЛУЃЕТО ОД СВЕТОТ ДА НЕ ПАЃААТ ОД ЗЕМЈИНАТА ТОПКА ЗАТОА ШТО ТАА БИЛА ЦЕЛАТА КРИВА СО АГЛИ?!

0
527
  • Врз основа на што знаеш дека е крива земјината топка, кога овде ти кај што си, од кај што сликаш нема цврсто нешто на кое си псотавен па да има агли. Како тоа, тоа значи во основа секаде бидејќи нели велат земјата е округла на било кој што живее на Северен пол, во Европа, во Северна Америка, во Африка, Австралија или Азија, кај и да е него му е рамно.

Геостратегот на ВМРО, козарот Миленко.