НЕВЕРОЈАТЕН ГАФ НА МИЦКОВСКИ: НИКАДЕ ВО ДОГОВОРОТ ОД ПРЕСПА НЕ ПИШУВА КАКО ДА ЈА НАРЕКУВАМЕ ДРЖАВАТА?!?!?!

0
894

– Никаде во договорот од Преспа не пишува како да ја нарекуваме државата, тоа никаде го нема!

Мицковски кажа невиден гаф, иако е доктор по машинство, човекот промаши цел договор кој е ЗА ПРОМЕНА НА ИМЕТО НА ДРЖАВАТА, и вели дека никаде во договорот не пушува како да ја нарекуваме државата?!?!