На сред состанок Грујо го фати пролив и ја напушти лидерската средба во Клубот на пратеници!

0
592

gruevskiStiga-685x320

На сред лидерска средба Грујо стана и отиде во тоалет. Изгледа го фатило пролив од она што е предложено на средбата, па пастирот не можеше да додржи и мораше веднаш трчајки да отиде до најблискиот тоалет. Како што стојат работите, изгледа хигиеничарките ќе имаат доста работа 🙂