На сите тие кој се потпишаа во КУРТОН тетратката против Заев на гомнарите од ГДОМ ЌЕ ИМ СЕ ПУКНИ ПОЕДИНЕЧНА ТУЖБА ЗА ПОДРШКА НА МАКЕДОНСКИОТ КРИМИНАЛ!

0
1103

Гомнојадците од ГДОМ денес организирале тетратка со која бараат одговорност за велепредавство на опозицискиот лидер Зоран Заев.

GDOM-kurtoni

Но како и да е, куртоните кој се потпишаа на оваа иницијатива треба да знаат дека во СДСМ веќе се радуваат на ова иницијатива што произлезе од мунгосите од ГДОМ, затоа што преку нивниот куртонски потпис на секој потпишан телетабис ќе се создаде можност конечно да одговара кривично. И тие кои слепо го подржуваат злото и нивните пајташи во државата а со тоа му даваат сила сеуште да ја мачи Македонија ќе се соочат со кривична одговорност.
За нештата да станат појасни, за потпис ке одговара секој оној кој што е потпишан, крајно време е да си го ставите прстот на тоа лејките ваши коцкести, бидејќи тоа што сега го правите со вашите замастени раце и пенкала се вика лажно пријавување а за тоа кривично се одговара. Така да секој цреп кој што е потпишан ке се гони кривично…и тоа уздух и попреку

П.С. До нашите пријатели и поддржувачи против клептоманите од бандата криминална на власт, препознајте ги овие куртони и индијанци бидејќи по падот на режимот на Грујо ќе ни требаат нивните идентитети за да тужбите уредно стигнат таму кај што им е местото, во нивните поштенски сандачиња!

ppotpisi33 ppotpisiii44