На сите корисници на Mastercard® и Visa кредитни и дебитни картички, Комерцијална банка бесплатно им овозможува највисоко ниво на заштита со помош на 3DES Secure

0
789

Тоа е врвен безбедносен систем кој во реално време овозможува највисоко ниво на заштита при секоја интернет-трансакција со картички од кој било компјутер, таблет или мобилен телефон.

Вашите трансакции се максимално сигурни без дополнителна опрема, активација, лозинка или специјален софтвер. Со 3DES Secure се спречува злоупотребата пред таа да се случи.

Повеќе информации може да најдете на следниот линк:
https://www.kb.com.mk/Default.aspx?sel=2490&lang=1&uc=1