НА ПРЕМИЕРОТ МУ ПУКНА ФИЛМОТ ОД КЛЕВЕТИТЕ НА ГЕГЕ ДЕМИРОВСКИ КОЈ ГО ОБВИНИ ДЕКА ВРШЕЛ ГЕНОЦИД ВРЗ РОМИТЕ: ЌЕ СЕ ВИДИМЕ НА СУД, ТВОИТЕ ГРОЗНИ ЛАГИ СЕ ОПАСНОСТ ЗА СОЖИВОТОТ НА МАКЕДОНЦИТЕ И РОМИТЕ!

0
701

Претходно Геге Демировски го обвини премиерот дека е вмешан во препетувањето на Ром во Струмица и дека со тоа вршел геноцид врз Ромите: