НА ПОКАНА НА ПРЕМИЕРОТ НА БОСНА, ЗАЕВ НА ИФТАРСКА ВЕЧЕРА ВО САРАЕВО СО ЕДИ РАМА

0
1264

На покана на  , присуствував на ифтарска вечера во Сараево заедно со  .

Деновите на рамазански пости се потсетник дека почитта, солидарноста, добрината, љубовта и простувањето се вредности кои треба да ги почитуваме и нѐ обединуваат како народи.