НА ПАНДОВ, ИДОЛ МУ БИЛ ГОСПОДИНОТ ДОНАЛД ТРАМП

0
531

Во емисијата на Радио Лидер кај Љупче Златев, Александар Пандов изјави дека негов политички идол бил Доналд Трамп. Интересно што Пандов ова го зборува е и самиот факт што и самиот се декларира на тоа каде и во ој табор припаѓа.