НА ОРИЗАРИТЕ ИМ ДАДОВМЕ 1 МИЛИОН ЕВРА ПОМОШ, ДЕНЕШНИТЕ ПРОТЕСТИ ГИ ОРГАНИЗИРА ВМРО ДПМНЕ

0
585

– Денешните протести на оризопроизводителите ги организира ВМРО ДПМНЕ, дадовме субвенции од 5 денари по килограм озирова арпа плус дадовме уште 3 денари со тоа вкупно помошта е околу 1 милион евра и мислам дека нема простор за негодување, ак оги видите луѓето на протестите ќе видите дека 90% се претседатели на комитети на ВМРО ДПМНЕ во тој регион на државата…

Премиерот Заев на денешниот прес.